KALA-KUTVONEN
KALASÄILYKKEET
UUTUUKSIA
KALAJALOSTEET
LAHJAPAKKAUKSET
MYYNTI
AJO-OHJE
ETUSIVULLE

Kiviapajantie
3379
58690 Ala-Särkilahti
p. 050 3474611
|
 |

(enintään 25 henkilön pienryhmille)

Esimerkiksi metsäillallinen menu:
ROSVOILLALLINEN
Näpistelijän
alkupalat:
Näpsikalaa; muikkuja, katajamarinoitua kauden kalaa.
Metsänneidon salaattipeti,
ruisnappeja tai suppiskeitto.
Rosvoilijan
pääruoka:
Rosvopaistia; sis. lammasta, possua, hirveä,
nautaa, kanaa
(mitä nyt kiinni saadaan)
Lisukkeina: sipulia, lanttua, kaalia, omenaa
Nuotioperunaa ja soosia
Jälkiruoaksi:
Antautujan sormenjälki: luontoäidin juustokakku,
nuotiokahvit
Juomina kotikalja (himabisse), lähdevesi.

KALAMENU
Alkuruoka:
Katajamarinoitua kalaa, smetanaa, sipulia
Tönkkömuikkuja Sillitartaria
Ruisnappi
Pääruoka:
Voissa paistettuja muikkuja, tai savumuikkuja
tai lohta savustettuna / loimutettuna
Hyvää soosia ja nuotioperunaa
Jälkiruoaksi:
Mustikkarättänää ja vaniljasoosia
Nuotiokahvia
Juomina kotikalja (himabisse), lähdevesi

Soita ja kysy lisää, suunnitellaan ryhmällenne
parhaiten
käypä vaihtoehto.
Puh. 044 3474 616 Merja
050 3474 611 Heikki
PS. VOIT VALITA JA KOOTA TARJOILUN MYÖS NÄISTÄ:
ALKURUOKA:
Sienestäjän päiväuni; suppilovahverokeitto,
kasviskeitto, kauden kasviksia paahdettuna.
Sultsinat sienimuhennostäytteellä
JÄLKIRUOKA:
Muurinpohjalettuja, lakkahilloa
UUSI KOTA VALMISTUNUT
ERÄMAALAMMEN LÄHEISYYTEEN:



|